Om oss


Över 10 års kombinerad erfarenhet och expertis


Hos oss är du alltid välkommen, oavsett om du är företag eller hemmafixare. Här hittar du ett brett sortiment av kvalitetsprodukter från kända varumärken. Vår kunniga och engagerade personal har lång erfarenhet i branschen och hjälper gärna till med att svara på dina frågor – allt ifrån helhetslösningar eller om du bara är ute efter lite nya idéer och tankesätt. Vår främsta målsättning är att du som kund ska bli nöjd och vi gör vårt bästa för att lyckas med det.

Välkommen till oss för att inspireras och ta del av vår kunskap!Vårt team


Annika Johansen

Ekonomiansvarig

Kontakt ekonomi@sodragolvlaggaren.se

Jonas Johansen

VD

Kontakt jonas@sodragolvlaggaren.se

Vårt uppdrag


Behöver ni hjälp med golvläggning?

Vi utför alla typer av golvläggning av trägolv exempelvis parkettgolv, massiva trägolv, laminat med mera. Vi installerar självklart även fiskbensparkett som är ett mycket omtyckt och exklusivt val av golv som dessutom ökar värdet på ditt boende. Det spelar ingen roll om du önskar utföra golvläggning i er lägenhet, villa, kontorslandskap eller offentlig miljö. Vi utför samtliga arbeten oavsett ert behov.

Vid golvläggning av exempelvis fiskbensparkett har du möjlighet att välja mellan ett antal olika färgnyanser. Du kan välja att fiskbensparketten går mer åt det ljusare eller vitare hållet, alternativt åt det mer mörkare eller brunare hållet. Vi erbjuder även produkten naturell hårdvaxolja för att uppnå en mer klassisk träfärg. Inför valet av pigmentering förser vi dig med olika träprover för att du skall få en uppfattning av slutresultatet. Du väljer den pigmentering som passar just dig och ditt behov.

Det finns olika typer av trägolv men du väljer vilket du önskar efter konsultationen tillsammans med oss. Olika typer av trägolv ger olika intryck, det är viktigt att tänka på hur stor vikt färgvalet av ditt golv speglar känslan i rummet.


Varför välja oss


Vi har lång erfarenhet i branschen och har utfört väldigt många arbeten med goda resultat och mycket nöjda kunder. Sedan start som golventreprenör har vi arbetat med alla typer av golvläggning av trägolv som finns på marknaden. Allt från laminat, lamellparkett, chevron och massiva trägolv.

Vår strävan är att kontinuerligt arbeta på ett miljömedvetet sätt när vi utför golvläggning eller golvslipning, detta gäller allt ifrån de kvalitetsprodukter vi nyttjar till det vardagliga arbetet. Det är med yrkesstolthet som vi utför våra arbeten och strävar ständigt efter kvalitet i allt vi utför.

Ständig utveckling inom företaget är alltid i fokus för att uppfylla det som efterfrågas utav samtliga kunder samt samarbetspartners. Vi erbjuder även nöjd-kund-garanti, med andra ord vill vi att slutresultatet blir det ni har drömt om och betalat för.